OBS Het Atelier, Ouderkerkerlaan 24, 1112 BE, Diemen      tel: 020-4166435  
 
 
 

Over OBS Het Atelier

Verhuizing naar een nieuw schoolgebouw in Holland Park

Bij een nieuwe woonwijk hoort een nieuwe school. Daarom verhuist OBS Het Atelier naar een nieuw schoolgebouw in de wijk Holland Park. Het nieuwe gebouw biedt onderdak aan de basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

 

Het wordt een ruimtelijk, licht en duurzaam schoolgebouw. Er zal veel groene buitenruimte zijn en op het dak verschijnen groene dakterrassen. Op de nieuwe locatie komt veel ruimte voor spelen en leren. De kinderen kunnen hier opgroeien in een veilige omgeving, waarin ze hun talenten en interesses ontdekken. Uiteraard onder professioneel toezicht op alle momenten van de dag.

 

INFORMATIE OVER DE NIEUWBOUW

 

'Leren voor het Leven'

'Leren voor het Leven': dat is het doel van het onderwijs op OBS Het Atelier. De school daagt de leerlingen uit om zelf initiatieven te nemen en ondernemend te leren. We bereiden de leerlingen voor om later zelfstandig en in vrijheid te leven en te werken, met alle 21e-eeuwse vaardigheden. In onze filosofie zijn alle vakken met elkaar verbonden: de kernvakken en de zaakvakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis, sport, natuur & techniek, cultuur en het hebben van oog voor de natuur.

 

INFORMATIE OVER ONZE LEERMETHODE - HET CURRRICULUM

ONZE MISSIE EN VISIE

 

OBS Het Atelier is al van start gegaan, u kunt uw kind(eren) inschrijven

OBS Het Atelier is al van start gegaan in de tijdelijke huisvesting aan de Ouderkerkerlaan 24 in Diemen. U kunt uw kind(eren) nu al inschrijven. Dan zijn ze straks verzekerd van een eigen leer- en speelplek in hun (nieuwe) woonomgeving, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt!