Aanmelden

Vanaf hun vierde verjaardag zijn kinderen van harte welkom op basisschool Het Atelier!

Voordat de leerling wordt ingeschreven, nodigen wij de ouder(s) uit om onze school te komen bekijken, de klassen te bezoeken en een kennismakingsgesprek te voeren met onze directeur Jan Heijmans.

Wij verzorgen iedere maand een informatie- ochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

U kunt zich aanmelden voor de informatie-ochtend op onze website www.obshetatelier.nl, per email: directie@obshetatelier.nl of per telefoon 06 - 21 684 552.  Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen via het voornoemde e-mailadres of telefoonnummer.

Tijdelijk adres OBS Het Atelier:

Ouderkerkerlaan 24

1112 BE Diemen.

Aanmelding

Wordt u enthousiast van de school, de leerkrachten én onze bijzondere leermethode? Dan kunt u uw kind hier aanmelden. Wij nemen dan contact met u op en nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek of informatie-ochtend.

Als u uw kind wil overplaatsen vanaf een andere basisschool naar Het Atelier, dan nemen we altijd contact op met de school van herkomst.

Aanmeldingsformulier

Geboorte datum

Na Plaatsing

Als uw kind leerling wordt van Het Atelier, is hij/zij vanaf haar vierde verjaardag welkom. Is uw kind binnen vier weken van de start van het nieuwe schooljaar jarig, dan mag het gewoon vanaf de eerste schooldag meedoen. Is uw kind later in het jaar jarig? Dan is de verjaardag de eerste (halve) schooldag.

De eerste twee weken beginnen we met halve dagen, om rustig te kunnen wennen aan het schoolritme. We verwachten dat kinderen zindelijk zijn.