Vanaf hun vierde verjaardag zijn kinderen hartelijk welkom op Het Atelier!

Voordat de leerling wordt ingeschreven, nodigen wij de ouder(s) uit om onze school te komen bekijken, de klassen te bezoeken en een kennismakingsgesprek te voeren met onze directeur Jan Heijmans.

Vanaf 2018 verzorgen we iedere maand een informatieochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

Meld u van tevoren even aan.

Contact: directie@obshetatelier.nl of 06 - 21 684 552.

Tijdelijk adres: Ouderkerkerlaan 24, 1112 BE Diemen.

In dit gesprek vertellen wij u graag alles over de school, het nieuwe gebouw, alle faciliteiten (zoals voor- en naschoolse opvang, de methode van leren in ateliers in ateliers, et cetera).

Aanmelding

Wordt u enthousiast van de school, de leerkrachten én onze bijzondere leermethode? Dan kunt u uw kind hier aanmelden. Wij nemen dan contact met u op en nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek of informatieochtend.

Als u uw kind wil overplaatsen vanaf een andere basisschool naar Het Atelier, dan nemen we altijd contact op met de school van herkomst.

Aanmeldingsformulier

Geboorte datum

Na Plaatsing

Als uw kind leerling wordt van Het Atelier, is hij/zij vanaf haar vierde verjaardag welkom. Is uw kind binnen vier weken van de start van het nieuwe schooljaar jarig, dan mag het gewoon vanaf de eerste schooldag meedoen. Is uw kind later in het jaar jarig? Dan is de verjaardag de eerste (halve) schooldag.

De eerste twee weken beginnen we met halve dagen, om rustig te kunnen wennen aan het schoolritme. We verwachten dat kinderen zindelijk zijn.