Aanmelden

Kinderen zijn van harte welkom op basisschool Het Atelier vanaf hun vierde verjaardag! Voordat de leerling wordt aangemeld, nodigen wij de ouder(s) uit om onze school te komen bekijken, de klassen te bezoeken en kennis te maken met onze directeur Jan Heijmans. Kennismaken kan tijdens een informatieochtend en/of een persoonlijk gesprek.

Kennismaken met de school tijdens de informatieochtend

U bent van harte welkom op één van de informatieochtenden die wij maandelijks organiseren van 9.00 tot 10.00 uur. De data vindt u op deze pagina. Als u klikt op de gewenste datum, komt u in het aanmeldmenu voor de informatieochtend.

Kennismaken met de school tijdens een persoonlijk gesprek

Mocht u liever kennismaken met de school tijdens een persoonlijk gesprek, neemt u dan contact op met Jan Heijmans, Directeur van OBS Het Atelier, voor het maken van een afspraak:

per telefoon: 06 216 845 52 of

per e-mail:directie@obshetatelier.nl

Tijdelijk adres OBS Het Atelier:

Ouderkerkerlaan 24

1112 BE Diemen

Uw kind aanmelden

Bent u enthousiast over de school, de leerkrachten én onze bijzondere leermethode? Dan kunt u uw kind hier aanmelden.

Mocht u uw kind willen overplaatsen vanaf een andere basisschool naar Het Atelier, dan nemen we altijd contact op met de school van herkomst.

Aanmeldingsformulier

Geboorte datum

Na Plaatsing

Als uw kind leerling wordt van Het Atelier, is hij/zij vanaf haar vierde verjaardag welkom. Is uw kind binnen vier weken van de start van het nieuwe schooljaar jarig, dan mag het gewoon vanaf de eerste schooldag meedoen. Is uw kind later in het jaar jarig? Dan is de verjaardag de eerste (halve) schooldag.

De eerste twee weken beginnen we met halve dagen, om rustig te kunnen wennen aan het schoolritme. We verwachten dat kinderen zindelijk zijn.