Over de School

Bij een nieuwe woonwijk hoort een nieuwe school. In 2022 verhuist OBS Het Atelier naar een nieuw schoolgebouw in Holland Park West. Dit gebouw biedt onderdak aan de basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Het wordt een ruimtelijk, licht en duurzaam schoolgebouw. Er zal veel groene buitenruimte zijn en op het dak verschijnen groene dakterrassen. Op de nieuwe locatie komt veel ruimte voor spelen en leren. De kinderen kunnen hier opgroeien in een veilige omgeving, waarin ze hun talenten en interesses ontdekken. Uiteraard onder professioneel toezicht op alle momenten van de dag.

Leren voor het leven

Openbare Brede School (OBS) Het Atelier daagt de leerlingen uit om zelf initiatieven te nemen en ondernemend te leren.
We bereiden de leerlingen voor om later zelfstandig en in vrijheid te leven en te werken, met alle 21e-eeuwse vaardigheden.
In onze filosofie zijn alle vakken met elkaar verbonden: de kernvakken, kunst, sport, techniek, cultuur en oog voor de natuur.

OBS Het Atelier is al begonnen!

Er staat nu nog geen nieuw gebouw, maar OBS Het Atelier is al van start gegaan in de tijdelijke huisvesting aan de Ouderkerkerlaan 24 in Diemen. U kunt uw kinderen nu al inschrijven. Dan zijn ze ook straks verzekerd van een eigen leer- en speelplek in hun (nieuwe) woonomgeving, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.

Rooster

Ma08.30u - 15.00u