Over de School

In een nieuwe wijk hoort een nieuwe school. Daarom komt centraal in Holland Park een nieuw gebouw, dat onderdak zal bieden aan de school, maar ook opvang en alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Op de nieuwe locatie komt ruimte voor spelen en leren. De kinderen kunnen hier opgroeien in een veilige omgeving, waarin ze hun talenten en interesses ontdekken, binnen en buiten het gebouw. Uiteraard onder professioneel toezicht op alle momenten van de dag.

Leren voor het leven

De nieuwe Openbare Brede School Het Atelier gaat de kinderen uitdagen om zelf initiatieven te nemen en ondernemend te leren.
We bereiden de leerlingen voor om later zelfstandig en in vrijheid te leven en te werken, met alle 21e-eeuwse vaardigheden.
In onze filosofie zijn alle vakken met elkaar verbonden: de kernvakken, kunst, sport, techniek, cultuur en oog voor de natuur.

OBS Het Atelier is al begonnen!

Er staat nu nog geen nieuw gebouw, maar OBS Het Atelier is al van start gegaan in de tijdelijke huisvesting aan de Ouderkerkerlaan 24 in Diemen. U kunt uw kinderen nu al inschrijven. Dan zijn ze ook straks verzekerd van een eigen leer- en speelplek in hun (nieuwe) woonomgeving, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.

Rooster

Ma08.30u - 15.00u